Total Pageviews

Saturday, April 23, 2011

bithday gift





purse kecik jer order customer nak bagi anak dia ................

HAIRCLIP NAMA...................



nie hairclip nama...request my customer juge........

Wednesday, April 20, 2011

doorgift untuk wedding boleh,ape2 pun boleh

tiba;tiba jer teringin nak wat towel kek..nie..tgk org buat cantik juga....tapi saya buat simple jer..........aksesori pun x letak.....so nak order x?...he...he......untuk wedding ok kan.....betul x?

Tuesday, April 19, 2011

cermin.............diri...hiasi peribadi anda

he..he...cermin pun berfelt...ok...x saje2 wat...tapi siap juge 4...nak x......nie ready made punyer...murah jelah....whatever inform saya dulu............ok........

oh........felt

nie dia koleksi yang customer order...ader nak warna biru merahlah,nak coloufullah....nak kuning merahlah...yang penting kepuasan customer di utamakan...betul x.......yang cekak keras tu sesuai lah untuk bebudak pompuan...yang kain tu pun semua peringkat umur budak sesuai sangat.....so apalagi x teringin ker tgk anak2 u all bergaya dengan aksesori ini di rambutnyer.........................

aksesori untuk baby anda............

comel...x..customer request nak gambar kartun pe2 jer...mls nak pikir panjang...wat rerama jelah.....tapi ader mata besar......hope diaorang sukerlah.....hari nie baru jer pos....warna pun ikut suker dialah....sape nak?...jom2 order kat saya lah...he..he



Monday, April 18, 2011

tupai...oh tupai......

tupai...tupai....comel.....ader boys ader girl.....sesuai x...he..he...warna jer lain-lain....yang penting kene cute.....

felt lagi.................


hari nie penat nak siapkan order..........customer nak cepat lak tu......dengan pantas...menyiapkannya.....whatever apa kater kite tgk keychain saya....comel x?he...he...
nie design first keychain saye......tapi klu ader sape2 berkenan nak tempah ape salahnyer kan....nak buat dooorgift ker whatever lah..................

Sunday, April 17, 2011

hai..................lagi headband request customer.......


headband2...lagi.........nie customer order lagi...............................cantik x?....i follow customer tu nak warna per tapi ikut design saya lah.......................oklah nak stop dulu............nak wat order2 yang lain2.....jangan luper.......inform atau msg yer klu berkenan

headband order customer..................chumel x


gambar x berapa clear kan.................tapi klu chumel x per he...he.......customer nak suruh letak nam jer....so buatkan tetiba jer berkenan lak nak letak rosette..merah putih lagi cun...whatever tq kepada customer yang sudi menempah headband nie........................tapi klu ader ramai lg customer nak tempah ape salahnyer......inform me..........ok...

hai...sepit comel untuk semua................


comel x sepit2 nie.........lagi comel klu yang pakai girl2 yang comel.........anyway sape2 nak tempah ker...nak beli ker...nak order...macam2 lagilah nak.....leh inform kat saya yer

Friday, April 15, 2011

HAIR TIE..........VERY CUTE............

nie...........getah rambut munger pink............cantik x?klu nak warna lain2 pun boleh....................

nak getah rambut cantik x?.............ok try tgk ape yang saya dah buat.....klu berkenan email2 lah atau msg2 lah..............sesuai untuk rambut yang ikal mayang mengurai....he...he......




Wednesday, April 13, 2011

nie plahk headband....untuk baby girl....same gak leh tempah warna...amat sesuai untuk majlis akikah kan.....harga rm3.00........cute x?

cekak..headband ....munger2 lagi cantik x? rose nie klu nak tempah leh ikut warna suka hati...nak biru ker kuning ker...purple..ker...sesuai kan ngan bebudak pompuan kecik....klu mummy girl nak pakai pun ape salah nyer kan.......kiter jual murah jer...rm3.50.....klu nak order hantar kat email ataupun msg kat hp senang jer kan..........exclude postage tau harga tu


Wednesday, April 6, 2011

jeng...jeng...mendekorasikan felt


amacam ok x keychain2 nie..............anyway keychain ni untuk gift everything event.........................jom tempah ramai2......warna ikut selera.....kuantiti ikut sukarela..........harga ikut saya......he...he....lai2 jom beli keychain saya